Administratiekantoor in Emmen voor MKB en particulieren

Administratiekantoor in Emmen nodig?

Administratiekantoor Kroezen & Sieders:

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact en begeleiding
 • Alles voor MKB én particulieren
 • Ondersteuning in online boekhouden
 • Korte lijnen
Contact opnemen

Administratiekantoor voor Emmen en omgeving

Op zoek naar een administratiekantoor in Emmen voor de administratie van uw onderneming of uw particuliere administratie? Dan bent u bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring op het brede terrein van administratieve en fiscale dienstverlening staan wij klaar voor het MKB, maar ook particulieren kunnen hun administratie laten doen in Emmen door ons administratiekantoor. Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Administratiekantoor Kroezen & Sieders voor de fiscale en financiële oplossing van de administratie van het MKB

Administratiekantoor met NOAB kwaliteitskeurmerk

Administratiekantoor Kroezen & Sieders is NOAB-gecertificeerd. NOAB is de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Met dit keurmerk wordt kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken gegarandeerd. Het kwaliteitskeurmerk van NOAB wordt dan ook alleen toegekend wanneer een administratie- of belastingkantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Voor u als ondernemer in Emmen betekent dit dat u van verschillende voordelen profiteert:

 • Kwaliteit
 • Kennis van zaken
 • Oplossingsgericht
 • Toekomstgericht
 • Laagdrempelig
 • Garantie

Met het NOAB kwaliteitskeurmerk mag u van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgevingen. Ons advies is dan ook altijd actueel. Daarnaast werken we oplossingsgericht en volgens de nieuwste standaarden. We spreken de taal van onze klanten. Hoge drempels nemen is dan ook niet nodig en bij problemen kan er altijd een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege.

Administratie uitbesteden in Emmen

Kroezen & Sieders is het administratiekantoor voor Emmen. Wij bieden hulp bij uw administratie. Bij ons kunt u dan ook terecht voor onder andere de volgende diensten:

Belastingaangifte ondernemers

Bij een onderneming komen verschillende fiscale zaken aan bod. Ons administratiekantoor begeleidt u hier graag bij.
Belastingaangifte voor ondernemers

Opstellen jaarrekening

In veel gevallen is een jaarrekening verplicht. Heeft u hulp nodig bij het opstellen hiervan? Wij staan voor u klaar.
Opstellen jaarrekening

Subsidies ondernemers

In veel gevallen kunt u als ondernemer subsidies krijgen. Wij informeren en adviseren u hierin graag.
Subsidies ondernemers

Salarisadministratie

Het is van groot belang dat uw werknemers correct en op tijd hun salaris ontvangen. We ontlasten u graag van deze tijdrovende taak.
Salarisadministratie

Begeleiding starters

Bij het starten van een onderneming komt veel administratie kijken. Wij begeleiden u hier doorheen en zorgen voor een onbezorgde start.
Begeleiding startende ondernemers

Belastingadvies particulieren

Om geen belastingvoordeel mis te lopen, kunnen wij u uitstekend adviseren op dit gebied. Neem contact op met ons administratiekantoor in Emmen.
Belastingadvies voor particulieren

Administratie in Emmen

Als ondernemer krijgt u te maken met veel verschillende zaken, ook administratieve taken die niet in uw werkgebied vallen komen op uw pad. Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in administratieve en fiscale vraagstukken voor het MKB. Wilt u als ondernemer uw administratie uitbesteden in Emmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom bij ons administratiekantoor in Hoogeveen, maar onze adviseurs kunnen tevens bij u op kantoor of bij u aan huis langs komen. Wij kunnen u dan van dienst zijn met de boekhouding, maar ook de belastingaangifte kunnen wij voor u realiseren. Daarnaast kunnen we u bijstaan bij overnames of fusies met deskundige begeleiding en advies. Wilt u meer informatie over administratie in Emmen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het team van ons administratiekantoor staat in Emmen voor u klaar:

Wim Kroezen

Wim Kroezen

wim@kroezen-sieders.nl

Vennoot, ondernemersadvies,
fiscaal advies

Ronald Gils

Ronald Gils

ronald@kroezen-sieders.nl

Vennoot, fiscaal advies en
financiele planning

Ramon Tigelaar

ramon@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening
en aangifte inkomstenbelasting

Laura Timmerman

laura@kroezen-sieders.nl

Afwerken jaarrekening,
rapportage

Jantina Veenstra

jantina@kroezen-sieders.nl

Telefoniste, receptioniste

Monique Rumph-Clement

monique@kroezen-sieders.nl

Invoeren administraties,
receptioniste

Annette Diphoorn-IJmker

annette@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening, omzetbelasting

Ina Meinen

ina@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Elma Drenten-Stoter

elma@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Boekhoudkantoor voor Emmen

Een goede boekhouding is voor uw bedrijf van groot belang. Of u nu een startende ondernemer bent of een ondernemer die al vele jaren bezig is. Boekhouding blijft een lastig en terugkerend punt, welke veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Om kostbare tijd te besparen is het inschakelen van een boekhoudkantoor of administratiekantoor dan een uitstekend idee. Deze tijd kunt u immers weer besteden aan de zaken waar u goed in bent: uw onderneming. Bij ons boekhoudkantoor voor Emmen kunt u terecht voor alle zaken omtrent uw administratie. Wij werken met online boekhouding, zodat u ook zelf te allen tijde een duidelijke inzage heeft in uw administratie. Naast onze klanten uit het MKB, staan wij tevens klaar voor particulieren. Wilt u een duidelijke inzage krijgen op uw inkomsten en uitgaven, dan kunnen wij u daarbij helpen. Ook voor particuliere boekhouding kunt u bij ons administratiekantoor voor Emmen terecht. Uw administratie wordt dan op een juiste manier ingericht en bijgehouden. Daarnaast krijgt u een duidelijk beeld van uw in- en uitgaven.

Met het boekhoudkantoor in Emmen wordt uw boekhouding een stuk eenvoudiger

Salarisadministratiekantoor Emmen

Veel ondernemers besteden hun salarisadministratie uit. Deze uitdagende bezigheid is dan ook een activiteit die veel tijd en nauwkeurigheid vraagt. Ons salariskantoor staat voor u klaar in Emmen. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw werknemers tijdig hun salaris ontvangen. Uiteraard houden wij u maandelijks op de hoogte van deze administratieve mutaties, zodat u een duidelijk beeld heeft. Wij verzorgen de salarisadministratie voor onder andere de volgende branches:

 • Facilitaire dienstverlening
 • Communicatie en media
 • Onderwijs en onderzoek
 • Technische dienstverlening
 • Transport en logistiek
 • Overheid en semi-overheid
 • Horeca, toerisme en cultuur

Particuliere administratie laten doen in Emmen

Hoewel ons administratiekantoor gespecialiseerd is voor het MKB, helpen we ook graag particuliere klanten met hun administratie. Wilt u uw administratie uitbesteden in Emmen? Dan bent u bij ons administratiekantoor aan het juiste adres. Niet alleen ondernemers zijn verplicht belastingaangifte te doen, ook voor veel particulieren is dit een jaarlijks terugkerende plicht. Ons administratiekantoor helpt u hier graag bij. Wij kunnen u belastingadvies geven, zodat u geen belastingvoordeel misloopt. Of wilt u meer inzicht in uw inkomsten en uitgaven? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. We helpen u op weg met een online boekhoudprogramma, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast kunt u bij ons terecht met vragen over subsidies. Ons administratiekantoor voor Emmen kan u helpen bij het bepalen voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen én het aanvragen daarvan. Wij hebben kennis van de huidige regel- en wetgeving en kunnen u dus voorzien van een advies op maat.

Uw particuliere administratie laat u doen door het administratiekantoor voor Emmen

Administratie door Kroezen & Sieders

Administratie in Emmen uitbesteden? Op zoek naar een administratiekantoor voor uw boekhouding of salarisadministratie? Administratiekantoor Kroezen & Sieders staat voor u klaar. Waar veel ZZP’ers en MKB ondernemers zich richten tot een duur accountantsbureau, voldoet een administratiekantoor vaak al aan de eisen. Een administratiekantoor kan u dan ook prima van dienst zijn met alle administratieve taken die een onderneming met zich meebrengt. Heeft u administratieve hulp in Emmen nodig bij het verwerken van facturen, salarisadministratie, jaarrekeningen, BTW- en belastingaangiftes, dan kan ons administratiekantoor u uitstekend van dienst zijn.

Kroezen en Sieders is een administratiekantoor gevestigd in Hoogeveen, maar biedt ook daarbuiten hulp. Zo kunt u uw administratie in Emmen uitbesteden, maar ook wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor in Klazienaveen kunt u bij ons terecht.

Mocht u naast de administratieve zaken de hulp van een accountantsbureau nodig hebben, dan hebben wij korte lijntjes met verschillende accountantskantoren in de buurt en helpen we u ook graag verder. U bent bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders dan ook in goede handen. Neem contact met ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennisgesprek.

Meer informatie

Bekijk hier onze privacyverklaring.