Opstellen jaarrekening


Bent u een ondernemer en is uw onderneming een bv, nv, stichting, vereniging of coöperatie? Dan is een jaarrekening verplicht voor u. Een jaarrekening is het financiële eindverslag van uw bedrijf. Hierin wordt beschreven wat u zakelijk gezien hebt gedaan in het betreffende boekjaar. U maakt als het ware de financiële balans op. Vooral voor startende ondernemers is dit een ingewikkeld proces. Maar ook kleinere bedrijven kloppen aan bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Wij kunnen u heel wat tijd besparen door voor uw onderneming de jaarrekening op te stellen.

 

Waarom een jaarrekening

De jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Voor eenmanszaken (o.a. ZZP-ers), vennootschappen onder firma en commanditaire vennootschappen is het niet verplicht om een jaarrekening binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar bij de Kamer van Koophandel af te geven. Voor de overige rechtsvormen wel. Wat er in deze jaarrekening moet komen te staan, hangt af van de grootte van je onderneming. Los van dat de jaarrekening in veel gevallen dus verplicht is, geeft het ook inzicht in de financiële situatie van je bedrijf en zou je kunnen nagaan hoe je bedrijf presteert.opstellen jaarrekening

Het opstellen van de jaarrekening in Hoogeveen en omstreken

Heeft u hulp nodig met het opstellen van de jaarrekening van uw onderneming in Hoogeveen en omstreken? Neem dan contact op met Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Ons deskundig team heeft veel ervaring op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen. Ook u kunt op deze manier tijd besparen: laat de jaarrekening van uw onderneming in Hoogeveen opstellen door ons!