Over Kroezen & Sieders


Administratiekantoor Kroezen & Sieders is al ruim 25 jaar werkzaam op het brede terrein van de administratieve en fiscale dienstverlening. Door haar vele jaren ervaring kunnen zij hun klanten een professioneel en vakkundig advies geven.

 

Voor zowel bedrijven als particulieren

Het klantenbestand van administratiekantoor Kroezen & Sieders bestaat voornamelijk uit ondernemers van het midden- en kleinbedrijf. Voor ondernemers kunnen wij bijvoorbeeld de boekhouding, de salarisadministratie of belastingaangiften regelen. Maar ook wanneer u advies of begeleiding nodig hebt bij het opzetten van uw eigen onderneming, kunt u bij ons terecht. Naast zakelijke administratieve dienstverlening, bieden wij onze deskundigheid ook aan bij particulieren. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij uw belastingaangifte of uw particuliere boekhouding.

kantoor Kroezen & Sieders
Oude kantoorpand

Al ruim 25 jaar ervaring

Op 1 april 1988 is Administratiekantoor Kroezen & Sieders opgericht door Harrie Sieders en Wim Kroezen. Vele jaren hielden wij kantoor in het pand aan de Van Limburg Stirumstraat 48. In 1990 kwam Ronald Gils erbij en langzaam werd Kroezen & Sieders uitgebreid. Meer personeel kwam erbij en Administratiekantoor Kroezen & Sieders werd een begrip in Hoogeveen en omstreken. Het overlijden van Harrie in 2008 heeft ons allen diep geraakt. Momenteel zijn Wim Kroezen en Ronald Gils beiden vennoot. Samen met de andere werknemers vormen zij het deskundige team van Administratiekantoor Kroezen & Sieders. U kunt ons tegenwoordig vinden in ons huidige kantoor aan de Elbe 6 in Hoogeveen.

 
onthulling