Online boekhouden


Het is mogelijk om uw boekhouding online te regelen. Administratiekantoor Kroezen & Sieders kan u hierin ondersteunen. Voor uw online boekhouden raden wij het programma Afas Small Business aan. Hiermee werkt u de administratie bij waar en wanneer u maar wilt. Met Small Business kunt u ook eenvoudig online met onze medewerkers samenwerken in uw account. Een afspraak op locatie is dan overbodig.


Afas Small Business

Wanneer u het boekhoudprogramma Afas Small Business heeft geactiveerd kunt u inloggen op de server, waar u maar wilt. Administratiekantoor Kroezen & Sieders werkt zelf ook met Afas en kan u dus prima adviseren en ondersteuning bieden waar u dat nodig acht. Voor meer informatie over het online boekhoudprogramma Small Business kijkt u op de website.

logo Afas

Overige online boekhoudprogramma's

Ook wanneer u gebruik maakt van een ander online boekhoudprogramma biedt Administratiekantoor Kroezen & Sieders ondersteuning. Zo zijn wij onder andere bekend met de volgende programma's:

online boekhouden
  • Exact online
  • Accountview
  • Snelstart
  • e-Boekhouden

Wilt u weten wat Administratiekantoor Kroezen & Sieders voor u kan betekenen op het gebied van online boekhouden? Neem dan contact met ons op.