Belastingadvies


Iedereen krijgt te maken met belastingen. Niet alleen voor de zakelijke markt een vast onderdeel, ook voor particulieren is belasting een onderwerp waar best veel bij komt kijken. Het is belangrijk dat u uw particuliere belastingen goed geregeld heeft. U wilt immers niet voor een onverwachte terugvordering komen te staan. Maar om alle regels en wetgevingen die hiermee gemoeid zijn eigen te maken, kan best lastig zijn. Daarom is het verstandig om eerst bij deskundigen te informeren welke regels en wetgevingen op u van toepassingen zijn. Administratiekantoor Kroezen & Sieders kan u deskundig advies geven op het gebied van belasting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Wat zijn particuliere belastingen?

Bij het woord belasting denkt u waarschijnlijk direct aan de jaarlijks terugkerende inkomstenbelasting. Echter er zijn nog veel meer zaken waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Wanneer u een eigen huis heeft bijvoorbeeld of wanneer er sprake is van erfenissen, schenkingen en overlijden. Maar wij kunnen u ook van advies voorzien wanneer u een fiscaal partnerschap aangaat via een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Administratiekantoor Kroezen & Sieders kan bekijken welk fiscaal voordeel u uit bepaalde situaties kunt halen en op welke toeslagen u recht hebt. Ook wanneer u gaat scheiden, uw partner komt te overlijden of wanneer u uw huis gaat verkopen, kunnen wij u van deskundig en professioneel belastingadvies voorzien.belastingadvies particulieren

Belastingtoeslagen

Er zijn verschillende belastingtoeslagen waar u als particulier van kunt profiteren. Zo kunt u denken aan:

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag
advies over belastingtoeslagen

Administratiekantoor Kroezen & Sieders heeft kennis van alle huidige regel- en wetgeving die betrekking hebben op de belastingtoeslagen. Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het aanvragen hiervan, maak dan vandaag nog een afspraak.