Administratiekantoor in Meppel voor MKB en particulieren

Administratiekantoor in Meppel nodig?

Administratiekantoor Kroezen & Sieders:

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact en begeleiding
 • Alles voor MKB én particulieren
 • Ondersteuning in online boekhouden
 • Korte lijnen
Contact opnemen

Administratiekantoor in Meppel en omgeving

Wilt u uw administratie in Meppel uitbesteden aan een ervaren administratiekantoor? Dan bent u bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders aan het juiste adres. Administratiekantoor Kroezen & Sieders heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. Wij zijn zowel werkzaam in opdracht van zzp’ers en mkb’ers als particulieren. Bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. U heeft altijd te maken met dezelfde deskundige medewerker. Zo weet u zeker dat wij volledig op de hoogte zijn van uw situatie en blijven de lijnen kort. Wilt u uw administratie uitbesteden in Meppel? Administratiekantoor Kroezen & Sieders is u graag van dienst.

Administratiekantoor Kroezen & Sieders voor de fiscale en financiële oplossing van de administratie van het MKB, de ZZP'er en de particulier

Administratiekantoor Kroezen & Sieders: NOAB kwaliteitskeurmerk

Administratiekantoor Kroezen & Sieders is NOAB-gecertificeerd. De brancheorganisatie NOAB voor administratiekantoren en belastingadviseurs richt zich op het MKB. Kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken worden met dit keurmerk gegarandeerd. Het kwaliteitskeurmerk van NOAB wordt dan ook alleen toegekend wanneer een administratie- of belastingkantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Voor u als ondernemer in Meppel betekent dit dat u van verschillende voordelen profiteert:

 • Kwaliteit
 • Kennis van zaken
 • Oplossingsgericht
 • Toekomstgericht
 • Laagdrempelig
 • Garantie

Met het NOAB kwaliteitskeurmerk mag u van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgevingen. Ons advies is dan ook altijd actueel. We werken oplossingsgericht en volgens de nieuwste standaarden. We spreken de taal van onze klanten. Hoge drempels nemen is dan ook niet nodig en bij problemen kan er altijd een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege.

Administratie uitbesteden in Meppel

Kroezen & Sieders is het administratiekantoor voor Meppel. Wij helpen u met uw administratie. Bij ons kunt u dan ook terecht voor onder andere de volgende diensten:

Belastingaangifte ondernemers

Fiscale zaken komen bij elke onderneming aan bod. Ons administratiekantoor begeleidt u hier graag bij.
Belastingaangifte voor ondernemers

Opstellen jaarrekening

Een jaarrekening is in veel gevallen verplicht. Heeft u hulp nodig bij het opstellen hiervan? Wij staan voor u klaar.
Opstellen jaarrekening

Subsidies ondernemers

Als ondernemer kunt u in veel gevallen subsidies krijgen. Wij informeren en adviseren u hierin graag.
Subsidies ondernemers

Salarisadministratie

Uiteraard is het erg belangrijk dat uw werknemers correct en op tijd hun salaris ontvangen. We ontlasten u graag van deze tijdrovende taak.
Salarisadministratie

Begeleiding starters

Het starten van een onderneming brengt veel papierwerk met zich mee. Wij begeleiden u hier doorheen en zorgen voor een onbezorgde start.
Begeleiding startende ondernemers

Belastingadvies particulieren

Ook particulieren helpen wij graag. Loop geen belastingvoordeel mis en laat u adviseren op dit gebied. Neem contact op met ons administratiekantoor in Meppel.
Belastingadvies voor particulieren

Over Administratiekantoor Kroezen & Sieders

Administratiekantoor Kroezen & Sieders is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij al onze klanten professioneel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Administratiekantoor Kroezen & Sieders is gevestigd als administratiekantoor in Hoogeveen, maar ook werkzaam als administratiekantoor in Meppel en andere plaatsen in Drenthe. Het klantenbestand van ons kantoor bestaat zowel uit zakelijke klanten als particuliere klanten. Van hulp bij de aanvraag van subsidies tot het bijhouden van de boekhouding, Kroezen & Sieders kan u op alle gebieden van dienst zijn. Bij Kroezen & Sieders staan persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel. Wij houden u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw financiën en u kunt altijd bij ons terecht met vragen. Wij staan u graag te woord.

Het team van ons administratiekantoor dat in Meppel voor u klaarstaat:

Wim Kroezen

Wim Kroezen

wim@kroezen-sieders.nl

Vennoot, ondernemersadvies,
fiscaal advies

Ronald Gils

Ronald Gils

ronald@kroezen-sieders.nl

Vennoot, fiscaal advies en
financiele planning

Ramon Tigelaar

ramon@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening
en aangifte inkomstenbelasting

Laura Timmerman

laura@kroezen-sieders.nl

Afwerken jaarrekening,
rapportage

Jantina Veenstra

jantina@kroezen-sieders.nl

Telefoniste, receptioniste

Monique Rumph-Clement

monique@kroezen-sieders.nl

Invoeren administraties,
receptioniste

Annette Diphoorn-IJmker

annette@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening, omzetbelasting

Ina Meinen

ina@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Elma Drenten-Stoter

elma@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Kroezen & Sieders: uw zakelijke administratiekantoor in Meppel

Voor veel ondernemers geldt dat ze het liefst altijd bezig zijn met het verbeteren en uitbreiden van hun bedrijf, producten en/of diensten. Hun kostbare tijd besteden ze liever niet aan het bijwerken van de administratie en de boekhouding. Toch is het belangrijk dat ook deze zaken goed worden bijgehouden. Wilt u zeker weten dat de financiën van uw bedrijf op orde zijn? Dan kunt u er voor kiezen om de boekhouding, de administratie en andere financiële zaken uit te besteden aan een administratiekantoor. Uw administratie uitbesteden in Meppel zorgt er voor dat u al zzp’er of mkb’er al uw aandacht kunt vestigen op het leiden, verbeteren en uitbreiden van uw onderneming.

Met het administratiekantoor in Meppel wordt uw zakelijke administratie een stuk eenvoudiger

Advies en begeleiding

Als ondernemer komt er veel op je af, ook op het gebied van boekhouding en administratie. Wanneer zaken en/of vraagstukken niet binnen uw vakgebied vallen, kan het lastig zijn om een goed antwoord of een passende oplossing te vinden. Administratiekantoor Kroezen & Sieders begeleidt en adviseert ondernemers bij dergelijke zaken. Zo kunt u bij ons terecht voor belastingadvies, advies en begeleiding bij het aanvragen van subsidies, hulp bij het starten van een eigen onderneming en hulp bij fiscale planning. Zo profiteert u optimaal van de bestaande regels en mogelijkheden en betaalt u niet onnodig te veel voor bepaalde zaken. Onze experts zijn u graag van dienst.

Boekhouding

Het bijhouden van de boekhouding van een bedrijf is een tijdrovende klus, die nauwkeurigheid en stiptheid vereist. Voor de meeste ondernemers geldt echter dat ze hun tijd liever in het verbeteren en/of uitbreiden van hun bedrijf, producten, diensten of bepaalde processen steken. Daarom is het aan te raden om de boekhouding van uw bedrijf uit te besteden aan een boekhoudkantoor in Meppel. Administratiekantoor Kroezen & Sieders speelt in op de specifieke kenmerken en eigenschappen van de financiële boekhouding van uw bedrijf, zodat de boekhouding geheel naar uw wens wordt bijgehouden. Wij kunnen jaarrekeningen opstellen en tussentijdse overzichten en prognoses maken, zodat u altijd inzicht heeft in het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor (hulp bij) belastingaangiften. Wilt u de boekhouding van uw bedrijf in eigen beheer houden maar wenst u wel onze expertise op de achtergrond? Ook dat is, dankzij ons speciale online boekhouden programma, mogelijk. Ons administratiekantoor voor Meppel helpt u graag met de boekhouding van uw bedrijf.

Ook voor uw zakelijke boekhouding komt u naar ons administratiekantoor

Salarisadministratie

Het is belangrijk dat het loon van uw medewerkers correct en op tijd wordt uitbetaald. Om dit te kunnen waarborgen is het van groot belang dat de salarisadministratie van uw bedrijf op orde is. Het bijhouden van de salarisadministratie is, net als het bijhouden van de boekhouding, een tijdrovende bezigheid waar veel nauwkeurigheid bij komt kijken. Wilt u hier geen omkijken meer naar hebben en zeker weten dat dit goed geregeld is? Dan kunt u er voor kiezen om de salarisadministratie van uw bedrijf uit te besteden aan een salarisadministratiekantoor in Meppel. Zo weet u zeker dat al uw medewerkers op tijd en correct worden uitbetaald en kunt u uw aandacht op andere dingen binnen uw bedrijf vestigen. Ons deskundige team denkt graag met u mee.

Rechtsvormen voor bedrijven

Bij het starten van een onderneming moet er voor een rechtsvorm gekozen worden. De rechtsvormen eenmanszaak, bv, nv en vof hebben allemaal hun eigen verplichtingen en voor- en nadelen. Het kan als beginnend ondernemer in Meppel lastig zijn om een passende rechtsvorm te kiezen. Twijfelt u welke rechtsvorm het beste bij uw onderneming past? Ook dan kunt u bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders terecht. Wij geven u graag advies over de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf. Bent u al de eigenaar van een onderneming en wilt u de rechtsvorm van uw bedrijf wijzigen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Administratiekantoor Kroezen & Sieders voor particulieren

Administratiekantoor Kroezen & Sieders is niet alleen werkzaam in opdracht van bedrijven, ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over uw persoonlijke administratie in Meppel en begeleiden u graag. Persoonlijk contact, goede en eerlijke begeleiding en korte lijnen zijn ook bij de hulp aan particulieren erg belangrijk. Door uw persoonlijke boekhouding en administratie uit te besteden aan de experts van Administratiekantoor Kroezen & Sieders komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en zijn uw financiën altijd op orde.

Uw particuliere administratie laat u doen door het administratiekantoor voor Meppel

Belastingaangifte

Veel mensen zien elk jaar weer op tegen het doen van belastingaangifte. De angst om fouten te maken en daardoor geld mis te lopen of fors extra te moeten betalen zorgt er voor dat veel mensen het doen van belastingaangifte uitstellen tot het laatste moment. Wilt u alles uit uw belastingaangifte halen? Dan is het aan te raden om een deskundige in te schakelen. Administratiekantoor Kroezen & Sieders loopt de aangifte samen met u door en weet precies welke aftrekposten er voor u en uw situatie gelden. Tevens zijn onze experts op de hoogte van alle recente wetten en regels. Wij houden de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten, zodat u nooit te veel hoeft te betalen. Door uw belastingaangifte uit te besteden in Meppel aan Administratiekantoor Kroezen & Sieders bent u verzekerd van een kloppende aangifte, die op tijd wordt ingediend.

Belastingadvies

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren krijgen te maken met verschillende belastingen. Het kan door alle regels en wetgevingen die hiermee gemoeid gaan echter best lastig zijn om te bepalen welke belastingen en belastingtoeslagen voor u gelden. Wilt u zeker weten dat u niet voor een onverwachte terugvordering komt te staan? Dan is het verstandig om eerst bij deskundigen te informeren welke regels en wetgevingen op u van toepassingen zijn. Administratiekantoor Kroezen & Sieders kan bekijken welk fiscaal voordeel u uit bepaalde situaties kunt halen en op welke toeslagen u recht hebt. Zo profiteert u optimaal van de bestaande regels en toeslagen. Wilt u ook belastingadvies in Meppel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hulp bij de particuliere boekhouding

Het bijhouden van de particuliere boekhouding kan net als het bijhouden van een zakelijke boekhouding een flinke klus zijn. Vindt u het lastig om het overzicht te bewaren in uw financiën of heeft u eigenlijk te weinig tijd om uw financiën bij te houden? Dan is het aan te raden om uw particuliere boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Door uw boekhouding uit te besteden aan een boekhoudkantoor in Meppel weet u zeker dat uw financiën altijd op orde zijn.

Met het administratiekantoor in Meppel wordt uw particuliere boekhouding een stuk makkelijker

Subsidies voor particulieren

Naast bedrijven komen ook particulieren in aanmerking voor bepaalde subsidies. Denk hierbij aan een subsidie voor het verduurzamen van een woning. Wilt u zeker weten dat u geen subsidies misloopt? Dan kunt u er voor kiezen om de hulp in te roepen van een administratiekantoor in Meppel. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van alle subsidies voor particulieren en denken graag met u mee voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Administratie laten doen in Meppel? Neem contact op met Kroezen & Sieders

Wilt u uw zakelijke of particuliere administratie in Meppel uitbesteden aan het ervaren en betrokken Administratiekantoor Kroezen & Sieders? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hier onze privacyverklaring.