Elma Drenten-Stoter 25 jaar in loondienst


Als meisje van 19 jaar is Elma op 1 september 1995 begonnen met werken bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Ze is begonnen als aankomend assistente en is inmiddels doorgegroeid tot een vrouw die allround is in het wereldje van belastingadvies, administraties, belastingaangiften en is gespecialiseerd in de loonadministratie. Deze werkzaamheden en adviezen zijn hoofdzakelijk bestemd voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Elma heeft ook belangrijke invloed gehad bij de ontwikkeling en verdere uitbreiding/opbouw van Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Ook menig klant heeft Elma leren kennen als betrouwbare partner in de administratie in de breedste zin des woords. Elma gaat nog steeds alle dagen met plezier en met volle passie naar haar werk.

Feestelijk onthaal

De beide vennoten Ronald Gils en Wim Kroezen hebben haar van huis opgehaald in een limousine en vervolgens werd ze op kantoor feestelijk opgewacht door haar collega's. De klanten en overige belangstellenden kunnen Elma natuurlijk komen feliciteren. De koffie staat klaar aan Elbe 6 te Hoogeveen.

Elma Drenten-Stoter 25 jaar in loondienst bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders
Foto's zijn genomen door Schonewillefotografie