Voor uw belastingaangifte in Hoogeveen kunt u terecht bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders

Belastingaangifte in Hoogeveen

Administratiekantoor Kroezen & Sieders:

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact en begeleiding
 • Betrouwbaar advies
 • Snel uw belastingaangifte geregeld
 • Kennis van zaken
Belastingaangifte uitbesteden in Hoogeveen?

Hulp bij belastingaangifte in Hoogeveen

Heeft u ook moeite met het invullen van uw belastingaangifte? Vindt u het ook lastig om alles op de juiste plek in te vullen? Of bent u bang dat u zaken vergeet in te vullen? Dan kunt u zeker wat hulp bij uw belastingaangifte gebruiken. Voor uw belastingaangifte in Hoogeveen, kunt u terecht bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële en fiscale dienstverlening kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Door uw belastingaangifte uit te besteden in Hoogeveen, bent u verzekerd van een maximaal resultaat. Niet alleen voor ondernemers staan wij klaar, ook particulieren die hulp bij het invullen van hun belastingpapieren nodig hebben, helpen we graag. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Hulp nodig bij uw belastingaangifte in Hoogeveen? Ons administratiekantoor staat voor u klaar

Belastingaangifte in Hoogeveen laten doen

Aangifte doen van belasting kan erg vervelend zijn. Het is ingewikkeld en ook al zegt de Belastingdienst dat ze het makkelijk gemaakt hebben voor je, voor velen is het toch nog steeds abracadabra. Gelukkig kunnen wij je hulp bieden bij de belastingaangifte in Hoogeveen. Zo kan deze vervelende klus je uiteindelijk misschien wel geld opleveren. Administratiekantoor Kroezen & Sieders helpt zowel particulieren als bedrijven als het gaat om het afhandelen van de belastingen van uw bedrijf. Hierdoor kunt u zich bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn.

De voordelen van een belastingadviseur

Een belastingadviseur levert u altijd voordelen op. Is het niet belastingbesparend, dan wel in het feit dat u een goed inzicht in uw fiscale situatie krijgt. Dat geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Doordat onze belastingadviseurs in Hoogeveen kennis hebben van zaken en regelmatig bijscholing hebben, zijn zij op de hoogte van de regel- en wetgeving van dit moment. Door het slim toepassen van de belastingregels, kunt u van belastingvoordeel profiteren. Daarnaast is belastingaangifte iets wat wij vaak doen en dat heeft als voordeel voor u dat wij dit snel voor u kunnen regelen. Hieronder de voordelen van hulp bij belastingaangifte in Hoogeveen nog eens op een rijtje:

 • Betrouwbaar advies
 • Kennis van zaken
 • Ruime ervaring
 • Snelheid
 • Een belastingadviseur kan u geld opleveren

Inkomstenbelasting

Heeft u hulp nodig bij uw inkomstenbelasting in Hoogeveen? Dan staan wij voor u klaar. De inkomstenbelasting is onderverdeeld in drie boxen:

 1. Werk en wonen
 2. Aanmerkelijk belang
 3. Vermogen

In de eerste box betaalt u belasting en premies over de inkomsten die u heeft vanuit het werk of wonen. Dat is bijvoorbeeld uw salaris of de winst uit uw eigen bedrijf, maar ook de inkomsten uit een woning. Sommige uitgaven mag u aftrekken van het inkomen en in bepaalde gevallen heeft u recht op belastingkortingen. Box 2 geldt alleen wanneer u inkomsten heeft uit een NV of BV met een belang van meer dan 5%. Box 3 betreft belasting over uw eigen vermogen. Wanneer dit boven een bepaalde grens zit, dient u hier belasting over te betalen. Onze belastingadviseurs in Hoogeveen hebben kennis van alle regels en wetgeving rondom de inkomstenbelasting en de belastingaangifte hiervan. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Neem dan contact met ons op.

De belastingadviseurs in Hoogeveen helpen u graag bij het aangeven van uw inkomstenbelasting

Omzetbelasting

Omzetbelasting betalen we allemaal. Of we nu consument zijn of een bedrijf runnen, in Nederland betalen we allemaal omzetbelasting over aangeschafte goederen en diensten. Een voorbeeld van omzetbelasting is BTW, maar er zijn ook andere soorten. Bent u een ondernemer, dan moet u aan het eind van een bepaalde periode aangifte omzetbelasting doen bij de Belastingdienst. U geeft dan aan hoeveel omzetbelasting u van uw klanten heeft ontvangen en hoeveel leveranciers aan u betaald hebben. Het verschil dient u als ondernemer vervolgens te betalen of terug te krijgen van de Belastingdienst. Heeft u te maken met omzetbelasting in Hoogeveen en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan helpen wij u graag met deze belastingaangifte.

Loonbelasting

Loonbelasting is de belasting die geheven wordt over het loon van uw werknemers. U, als werkgever houdt de loonbelasting in op het loon. Deze loonbelasting is een voorheffing op de inkomstenbelasting. Een werkgever is verplicht loonbelasting te heffen. Het is niet eenvoudig om de exacte loonbelasting te berekening. Daarvoor kunt u dan ook prima een gespecialiseerd administratiekantoor inhuren. Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Drenthe voor uw loonbelasting in Hoogeveen? Dan helpen de medewerkers van Administratiekantoor Kroezen & Sieders u graag verder.

Vennootschapsbelasting

Een andere vorm van belasting is de vennootschapsbelasting (Vpb). Dit is een belasting die wordt geheven over de winst van ondernemingen. Deze wordt per boekjaar berekend. Niet voor alle ondernemingen geldt deze belasting. Sommige stichtingen en verenigingen zijn belastingplichtig voor de vennootschapsbelasting. Ook de volgende partijen dienen hun vennootschapsbelasting aan te geven bij de Belastingdienst:

 • Besloten vennootschappen (BV)
 • Naamloze vennootschappen (NV)
 • Coöperaties

Is uw onderneming verplicht vennootschapsbelasting aangifte te doen? Dan staat ons administratiekantoor in Hoogeveen voor u klaar. Wij kunnen u bij uw vennootschapsbelasting in Hoogeveen uitstekend van dienst zijn, daar wij op de hoogte zijn van allee regels en wetgeving rondom deze belastingvorm.

Vennootschapsbelasting is één van de soorten belastingaangiftes in Hoogeveen waar wij u bij kunnen helpen

Dividendbelasting

Dividend is winstuitkering van een onderneming aan haar aandeelhouders. Keert uw vennootschap dividend uit? Dan heeft u meestal te maken met dividendbelasting. Dit is de belasting die over de winst van de aandelen betaalt moet worden. De aangifte van dividendbelasting in Hoogeveen laat u graag over aan de professional. Ons administratiekantoor kan u uitstekend van dienst zijn in dit geval. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Erfbelasting

Is er iemand in uw omgeving overleden en bent u zijn erfgenaam? Dan krijgt u te maken met erfbelasting. Een erfenis bestaat uit alle bezittingen én schulden die de overledene achterlaat. Dat kan een geldbedrag zijn, maar ook voorwerpen. Over de erfenis, moet u vervolgens erfbelasting betalen. De hoogte van de erfbelasting hangt met verschillende zaken samen. Heeft u te maken met erfbelasting in Hoogeveen? Dan kijken we er graag met u samen naar. Zo weet u waar u aan toe bent en hoeft u zich daar in ieder geval niet druk over te maken.

Schenkbelasting

Heeft u een schenking ontvangen? Dan kan het zo zijn dat u een schenkbelasting moet betalen. Wilt u weten welke vrijstellingen er zijn en hoe u hiervan aangifte doet bij de Belastingdienst? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met schenkbelasting in Hoogeveen en omgeving. Want schenken met de warme hand is uiteraard leuk en kan voor zowel schenker als ontvanger fiscaal aantrekkelijk zijn en dat zoeken we graag voor u uit.

Belastingaangifte hulp in Hoogeveen voor het MKB

Als MKB’er wilt u uw kostbare tijd liever besteden aan de verbetering van diensten of producten van uw bedrijf. Belastingaangifte neemt immers vaak veel tijd in beslag. Door uw belastingaangifte in Hoogeveen uit te besteden aan Administratiekantoor Kroezen & Sieders, houdt u niet alleen tijd over voor uw bedrijf, maar weet u ook zeker dat het goed gebeurt. Wij kunnen u met verschillende belastingaangiften van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting, de omzetbelasting, de loonbelasting, maar ook de dividendbelasting kan voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Wij staan voor u klaar voor belastingaangifte hulp in Hoogeveen voor het MKB

Belastingaangifte uitbesteden in Hoogeveen

Wilt u uw belastingaangifte uitbesteden in Hoogeveen? Dan kunt u terecht bij ons administratiekantoor. Uw belastingaangifte laten doen heeft veel voordelen. Zo bent u verzekerd van een goede en snelle afwerking en kunt u zelf deze kostbare tijd besteden aan andere zaken. Heeft u hulp nodig bij belastingaangifte in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op!

Belastingaangifte laten doen in Hoogeveen? Neem contact op met Kroezen & Sieders

Bekijk hier onze privacyverklaring.