Administratiekantoor in Drenthe voor MKB en particulieren

Administratiekantoor in Drenthe

Kroezen & Sieders, het administratiekantoor in en voor Drenthe:

 • Meer dan 30 jaar ervaring sinds 1988
 • Alles voor het midden- kleinbedrijf
 • Ondersteuning in het online boekhouden
 • Persoonlijk contact en begeleiding
 • Ook voor particulieren
 • Korte lijnen
Contact opnemen

Administratie uitbesteden in Drenthe

Op zoek naar een administratiekantoor in Drenthe voor de boekhouding, salarisadministratie of belastingaangifte van uw bedrijf of voor uw particuliere administratie? Neem dan contact op met Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van administratie en fiscale dienstverlening staan wij klaar voor het MKB en voor particulieren. Wilt u uw administratie in Drenthe laten doen door een professioneel kantoor? Administratiekantoor Kroezen & Sieders helpt u graag verder.

Dé oplossing voor administratie in Drenthe: Administratiekantoor Kroezen & Sieders

Administratiekantoor met het NOAB kwaliteitskeurmerk

NOAB staat voor kwaliteit. Met een administratiekantoor met het NOAB kwaliteitskeurmerk bent u dan ook verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis. Door uw administratie te laten doen in Drenthe door een kantoor met dit keurmerk profiteert u van:

 • Actuele kennis
 • Oplossingsgericht denken
 • Hoge kwaliteit
 • Laagdrempeligheid
 • Garantie

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgevingen en worden regelmatig bijgeschoold. Wij denken oplossingsgericht en werken volgens de nieuwste standaarden. Wij spreken de taal van onze klanten en helpen u graag met uw administratie in Drenthe.

Administratie in Drenthe

U kunt bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders terecht voor al uw administratie. Zowel particulieren als ZZP’ers en het MKB helpen wij graag met onder andere de volgende diensten:

Belastingaangifte voor particulieren

Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte? Dan helpen we u graag. Loop geen belastingvoordeel mis en schakel het administratiekantoor in Drenthe in.
Belastingaangifte voor particulieren

Hulp bij particuliere boekhouding

Wilt u meer controle krijgen over uw in- en uitgaven, dan biedt boekhouding uitkomst. Met onze expertise wordt dit op een duidelijke wijze ingericht en onderhouden.
Hulp bij particuliere boekhouding

Fiscale planning voor het MKB

Door gebruik te maken van een fiscale planning, kunt u belasting besparen over uw inkomen en vermogen door optimaal gebruik te maken van de fiscale wetgeving.
Fiscale planning voor het MKB

Opstellen jaarrekening

Voor veel bedrijven is een jaarrekening verplicht. Vaak is dit een ingewikkeld proces. Ons administratiekantoor in Drenthe helpt u graag.
Opstellen jaarrekening

Hulp bij het opstarten van een onderneming

Bij een nieuwe onderneming komt veel kijken. Heeft u begeleiding nodig bij het opstarten van uw eigen onderneming? Wij begeleiden u graag in dit proces.
Opstarten onderneming

Online boekhouden voor het MKB

Door de boekhouding van uw bedrijf online te regelen heeft u altijd inzicht in uw administratie. Wij ondersteunen u graag hierin.
Online boekhouden voor het MKB

Administratiekantoor Kroezen & Sieders in Drenthe

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van administratie en fiscale dienstverlening is ons administratiekantoor in Hoogeveen de juiste keuze voor het uitbesteden van uw administratie in Drenthe. Wij staan onze klanten vakkundig en professioneel te woord en helpen u bij al uw administratieve zaken. Wij zijn werkzaam door heel Drenthe. Of u nu op zoek bent naar een administratiekantoor in Emmen of juist op zoek bent naar een kantoor voor uw administratie in Meppel, wij staan voor u klaar. U bent van harte welkom op ons kantoor, maar we komen ook bij u op locatie langs. Persoonlijk contact en goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw financiën en u kunt altijd bij ons terecht met vragen. Wij staan u graag te woord.

Het team van Administratiekantoor Kroezen & Sieders staat voor u klaar:

Wim Kroezen

Wim Kroezen

wim@kroezen-sieders.nl

Vennoot, ondernemersadvies,
fiscaal advies

Ronald Gils

Ronald Gils

ronald@kroezen-sieders.nl

Vennoot, fiscaal advies en
financiele planning

Ramon Tigelaar

ramon@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening
en aangifte inkomstenbelasting

Laura Timmerman

laura@kroezen-sieders.nl

Afwerken jaarrekening,
rapportage

Jantina Veenstra

jantina@kroezen-sieders.nl

Telefoniste, receptioniste

Monique Rumph-Clement

monique@kroezen-sieders.nl

Invoeren administraties,
receptioniste

Annette Diphoorn-IJmker

annette@kroezen-sieders.nl

Opstellen jaarrekening, omzetbelasting

Ina Meinen

ina@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Elma Drenten-Stoter

elma@kroezen-sieders.nl

Salarisadministratie

Administratie in Drenthe voor bedrijven

Als ondernemer wilt u uw kostbare tijd liever besteden aan uw bedrijf dan aan administratieve zaken. Boekhouding, belastingaangiftes en salarisadministratie kunt u ook uitbesteden aan een administratiekantoor in Drenthe. Dan bent u ervan verzekerd dat u ook uw administratie goed op orde heeft. Uw administratie laten doen in Drenthe kan uitstekend bij ons administratiekantoor.

Door uw administratie in Drenthe uit te besteden, houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering

Boekhoudkantoor in Drenthe

De boekhouding van een bedrijf is vaak een hele klus. Vaak is dit iets wat er even bijgedaan moet worden en blijft het liggen. Met een boekhoudkantoor in Drenthe achter de hand, wordt de boekhouding een stuk eenvoudiger. Administratiekantoor Kroezen & Sieders houdt rekening met de specifieke kenmerken en eigenschappen van de financiële zaken van uw bedrijf, zodat de boekhouding geheel naar uw wens wordt bijgehouden. Wij kunnen daarnaast tussentijdse overzichten en prognoses maken, zodat u altijd inzicht heeft in het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Ook de zakelijke belastingaangiften kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Wilt u de boekhouding van uw bedrijf in eigen beheer houden, maar wenst u wel onze expertise op de achtergrond? Ook dat is, dankzij ons speciale online boekhoudprogramma, mogelijk bij ons boekhoudkantoor in Drenthe. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Salarisadministratiekantoor in Drenthe

Het is belangrijk dat uw medewerkers op tijd en correct uitbetaald worden. Om dit te realiseren is het erg belangrijk dat de salarisadministratie van uw bedrijf op orde is. Het bijhouden van deze administratie is een tijdrovende klus. Tijd die u liever in uw bedrijf steekt. Door ons salarisadministratiekantoor in Drenthe hiervoor in te schakelen, bent u verzekerd van het correct en op tijd uitbetalen van salarissen. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor particuliere administratie

Naast zakelijke administratie helpt ons administratiekantoor in Drenthe u ook graag met uw particuliere administratie. Bij ons staat persoonlijke aandacht en een goede en eerlijke begeleiding hoog in het vaandel. Administratie laten doen in Drenthe heeft veel voordelen voor u als particulier. Zo kunnen wij u belastingadvies geven, zodat u geen belastingvoordeel misloopt. Ook helpen wij u op weg met het online boekhoudprogramma, wat u inzicht geeft in uw in- en uitgaven. En wilt u meer weten over subsidies en subsidievoordeel? Ook dan bent u met uw administratie in Drenthe bij ons aan het juiste adres.

Administratie laten doen in Drenthe? Administratiekantoor Kroezen & Sieders helpt u graag verder

Op zoek naar een partij voor uw administratie in Drenthe, bijvoorbeeld een administratiekantoor in Assen, een administratiekantoor in Coevorden of een administratiekantoor in Beilen? Waar u persoonlijk contact heeft, er geen gebrek aan ervaring is en waar de lijnen kort zijn? Dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Bekijk hier onze privacyverklaring.