Voor uw salarisadministratie in Drenthe staat Administratiekantoor Kroezen & Sieders voor u klaar

Salarisadministratie in Drenthe

 • Ruime ervaring: meer dan 30 jaar
 • Persoonlijk contact
 • Voor particulieren en ondernemers
 • Bespaar tijd
 • Kennis van zaken
Salarisadministratie uitbesteden in Drenthe?

Salarisadministratiekantoor in Drenthe

Op zoek naar een administratiekantoor voor uw salarisadministratie in Drenthe? Administratiekantoor Kroezen & Sieders helpt u graag. Als ondernemer met personeel, heeft u maandelijks met de salarissen van uw medewerkers te maken. Het is belangrijk dat uw werknemers hun salaris op tijd ontvangen en dat er geen fouten ontstaan in de administratie. Het uitvoeren van de salarisadministratie neemt dan ook veel tijd in beslag. Tijd die u als ondernemer liever steekt in uw bedrijfsvoering. Wilt u uw salarisadministratie in Drenthe uitbesteden aan een ervaren kantoor met kennis van zaken? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een eerste gesprek.

Ons salarisadministratiekantoor in Drenthe helpt u graag met uw salarisadministratie

Meer over salarisadministratie

Het proces van het uitbetalen van loon van uw werknemers en het inhouden van de loonheffingen wordt salarisadministratie genoemd. Onder dit proces vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Het bepalen van de netto bedragen die aan werknemers overgemaakt moet worden
 • Het bepalen van de loonheffingen die afgedragen moeten worden aan de Belastingdienst
 • Zorgen dat de werknemers tijdig hun loonstrookje ontvangen
 • Op tijd de loonaangifte doen en de salarissen uitbetalen

Als salarisadministratiekantoor in Drenthe verzorgen wij bovenstaande zaken graag voor uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij arbeidscontracten opstellen en de hoogte van salarissen van uw werknemers volgens uw wensen bepalen. U bespaart daarmee tijd en geld door de salarisadministratie uit te besteden.

Salarisadministratie van A tot Z

In Drenthe de salarisadministratie laten doen? Dit kunnen wij voor u betekenen:

 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Het maandelijks verwerken van de salarissen van uw werknemers
 • De maandelijkse loonaangiften verwerken
 • Het aanvragen van een loonheffingen nummer
 • De pro-forma loonberekeningen doorvoeren
 • U of uw accountant het loonjournaalpost aanleveren
 • Het toepassen van de cao-regelingen
 • De loongegevens aanleveren bij pensioenfonds en verzekeringsmaatschappijen
 • De jaaropgaven per werknemer opstellen
 • De jaaroverzichten opstellen

Salarisadministratie uitbesteden in Drenthe

Wanneer u ervoor kiest uw salarisadministratie te laten doen door een professioneel salarisadministratiekantoor in Drenthe, bespaart u tijd die u weer op een andere wijze in uw bedrijf kunt steken. Ons administratiekantoor in Drenthe helpt u niet alleen met uw salarisadministratie, maar kan u ook van dienst zijn met de boekhouding of de belastingaangiftes van uw bedrijf. U bespaart daarmee veel tijd. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de salarisadministratie op juiste wijze afgehandeld wordt. Wilt u in Drenthe uw salarisadministratie laten doen, dan kunt u een afspraak maken met ons kantoor. In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar. U kunt alles over uw bedrijf en bedrijfsvoering vertellen en wij leggen u onze werkwijze uit. Zo leren we uw bedrijf kennen en kunnen we u op de juiste wijze adviseren.

De salarisadministratie in Drenthe kunt u uitbesteden aan ons administratiekantoor

De voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van uw salarisadministratie in Drenthe brengt u veel voordelen. Ten eerste is er de tijdsbesparing. De medewerkers van ons salarisadministratiekantoor in Drenthe hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de meest actuele wetgevingen en andere regelgevingen. U hoeft zich dus niet te verdiepen in deze administratieve zaken en daarmee alleen al bespaart u tijd. Daarnaast heeft u met een kantoor achter de hand, de zekerheid dat de salarissen van uw werknemers op tijd worden uitbetaald.

Administratieve hulp in Drenthe

Als werkgever bent u verplicht de salarisadministratie bij te houden. Het vergt wat uitdaging om dit zelf te doen, zeker wanneer het niet uw werkgebied betreft. U dient bruto- en nettoloon berekeningen te maken, jaaropgaven op te stellen en aangiftes van loonheffingen indienen. Administratieve taken die voor een ondernemer buiten dit werkgebied best lastig kunnen zijn. Ons administratiekantoor is gevestigd in Hoogeveen, met klanten door heel Drenthe. U kunt ons bezoeken op ons kantoor, maar we kunnen ook op locatie afspreken. Neem contact op voor meer informatie.

Kroezen & Sieders voor uw salarisadministratie in Drenthe

Ons administratiekantoor in Hoogeveen staat klaar voor administratieve hulp, zoals bijvoorbeeld salarisadministratie, in heel Drenthe. Of u nu in Emmen, in Zuidwolde of in Meppel op zoek bent naar een administratiekantoor voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, belastingaangifte of andere administratieve taken. Wij helpen u graag verder.

Wij staan voor u klaar voor salarisadministratie hulp in Hoogeveen

Salarisadministratie hulp nodig in Drenthe? Neem contact op met Kroezen & Sieders

Bekijk hier onze privacyverklaring.